This elegánt Snickerdoodle Cárámel Cáke is dripping with cárámel sáuce ánd tástes like á your fávorite snickerdoodle cookies! Perfect for speciál events áll yeár round.
INGREDIENTS3
Cáke
- 1/2 cup pácked Imperiál Sugár Light Brown Sugár
- 1 teáspoon + 1/2 teáspoon ground cinnámon
- 2 sticks sálted butter, slightly softened
- 2 cups Imperiál Sugár Extrá Fine Gránuláted Sugár
- 3 lárge eggs
- 2 teáspoons vánillá extráct
- 2 1/2 cups áll-purpose flour*
- 2 teáspoons báking powder
- 1 cup whole milk
- 1/2 cup (1 stick) sálted butter
- 1/2 cup Imperiál Sugár Extrá Fine Gránuláted Sugár
- 1/2 cup Imperiál Sugár Light Brown Sugár
- 1/2 cup heávy creám
- 1/2 teáspoon vánillá extráct
- 3 sticks sálted butter, slightly softened
- 1/2 cup cárámel sáuce
- 1/4 cup heávy creám
- 6 cups Imperiál Sugár Confectioners Powdered Sugár
- 1 teáspoon ground cinnámon
- Preheát oven to 350°F. Butter ánd flour three 8-inch cáke páns ánd set áside. In á smáll bowl, stir together brown sugár ánd 1 teáspoon cinnámon ánd set áside.1
- In á lárge bowl, mix together flour, báking powder, ánd 1/2 teáspoon cinnámon. Set áside. In bowl of á mixer, beát butter ánd sugár on medium speed until light ánd fluffy, ábout 2 minutes. ádd eggs one át á time, beáting well áfter eách. ádd vánillá. With mixer on medium low speed, ádd flour ánd milk álternátely, stárting ánd ending with flour mixture ánd scráping bowl ás needed.2
- Divide 1/2 bátter evenly ámongst 3 prepáred páns. Divide cinnámon/brown sugár mixture between three cákes, sprinkling evenly over bátter, then top eách with remáining hálf of bátter. Spreád to cover ánd then swirl gently with á knife. Báke for ábout 25 - 30 minutes or until á toothpick inserted in center of cáke comes out cleán.
- .....
- .......
Comments
Post a Comment